Visagie

Met make up kun je veel kanten op en verschillende doelen mee bereiken. Bij beautysalon Pauline is dit zeker iets wat niet mag ontbreken. Zo is het mogelijk om je op te laten maken voor een speciale gelegenheid, of bijvoorbeeld een dag of avond make up. Leuk als je je bijvoorbeeld afvraagt wat bij jou het beste past, of als je echt een gelegenheid heb waar je eens extra feestelijk voor de dag wilt komen.

Ga je trouwen? Dan kom je eerst langs voor een proef make up om je wensen te bespreken zodat op de dag zelf alles duidelijk is, en jij je daarover in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. 


Visagie
Gelegenheidsmake-up                         €20,-
Bruidsmake-up incl. Proefmake-up    €60,-

 


De onderstaande foto's zijn 18 juli 2014 gemaakt.. 1 van de warmste dagen van het jaar, dat betekend veel poederen dus! Hier mocht ik de bruid en de dag gasten opmaken.. iedereen op 1 locatie. Lijkt dit jou ook handig? Vraag naar de mogelijkheden! 

 foto's door Marieke Fotografie 

8 Mei 2015, vroeg in de morgen op pad naar de bruid. Ook de ceremoniemeester en de moeder van de bruid mocht ik opmaken.
Leuk om te zien wat lippenstift al niet kan doen.

 

foto's door Patrick de Gier fotografie  

4 september 2015 mocht ik de make-up van mijn nicht verzorgen op haar grote dag. Ook haar 3 schoonzussen en moeder wilden graag leuk voor de dag komen met een verzorgde make-up. Dit allemaal in één ochtend op 1 locatie. Zie hier het resultaat..

 

foto's door  femmy fotografie